🍚 تفاوت برنج هاشمی و طارم؛ کدوم برای شما بهتره؟

مقایسه کامل برای انتخاب بهترین برنج ایرانی با نگاهی حرفه‌ای و ساده

وقتی نوبت به انتخاب برنج ایرانی می‌رسه، بیشتر آدما بین دو اسم گیر می‌کنن: طارم یا هاشمی؟
هردو خوش‌عطر، باکیفیت و محبوبن. ولی یه‌سری تفاوت‌ها دارن که اگه بدونی، می‌تونی انتخاب بهتری برای سفره‌ات داشته باشی.

🧬 اصالت و منشأ

طارم: بومی زنجان و مازندران – سنتی و قدیمی
هاشمی: کشف‌شده توسط یزدان هاشمی در گیلان

👃 عطر و طعم

هاشمی: عطر قوی‌تر و ماندگارتر
طارم: عطر طبیعی ولی ملایم‌تر

🍚 ظاهر و پخت

دونه‌های هاشمی بلندتره، بعد پخت هم مجلسی‌تر و کش‌دارتره. طارم ساده‌تر ولی دون‌دونه درمیاد.

ویژگی طارم هاشمی
قد پخت بلند خیلی بلند
عطر ملایم قوی
ظاهر ساده‌تر مجلسی‌تر

⏱ زمان برداشت

طارم: برداشت در مرداد (زودرس)
هاشمی: برداشت شهریور تا مهر (دیررس)

💰 قیمت و بازار

  • طارم: قیمت مناسب‌تر و اقتصادی
  • هاشمی: گران‌تر و بازار لوکس

✅ جدول خلاصه تفاوت‌ها

معیار طارم هاشمی
عطر زیاد بسیار زیاد
پخت عالی مجلسی‌تر
قیمت مناسب بالاتر
ظاهر ساده شکیل

🔖 پیشنهاد ویژه فروشگاه تقی‌پور:

برنج طارم و هاشمی اصل، با بسته‌بندی وکیوم و تضمین کیفیت

🔗 مطالب مرتبط:

❓ سوالات متداول

فرق اصلی طارم و هاشمی چیه؟

در عطر، اندازه دانه، زمان برداشت و قیمت.

کدوم برای مهمونی بهتره؟

برنج هاشمی ظاهر شکیل‌تری داره و بعد پخت کش‌دارتره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال رایگان

ارسال رایگان

ارسال به سراسر کشور ایران
پرداخت آنلاین

پرداخت آنلاین

امکان پرداخت آنلاین سفارشات
پشتیبانی 24 ساعته

پشتیبانی 24 ساعته

مشاوره رایگان قبل از خرید

نماد های اعتماد

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به برنج تقی پور است