دانه‌های برنج وقتی از روی زمین شالی برداشت می‌شوند، دارای دو پوسته هستند (در واقع برنج با دانه‌های سفید درون ۲ پوسته قرار دارد) که پوسته اولی بسیار نازک بوده و به آن سبوس می‌گویند که این پوسته به برنج چسبیده است. و همچنین یک پوسته بیرونی دارد که همان شلتوک بوده و قدری ضخیم‌تر است. اگر شلتوک را از برنج جدا کنند اما سبوس همچنان بر روی دانه برنج بماند، به آن برنج قهوه‌ای می‌گویند.

اما برنج قهوه‌ای فواید بسیار بیشتری نسبت به برنج سفید دارد و در زمره غلات کامل به شمار می‌رود. جالب است بدانید که از برنج سفید خوش‌خوراک‌تر است و عطر و طعم بهتری هم دارد. کربوهیدارت‌های برنج قهوه‌ای بیشتر و پیچیده‌تر از دیگر غلات می‌باشد. شما می‌توانید با مصرف یک وعده برنج قهوه‌ای، ریزمغذی‌های فراوانی از جمله فیبر، پروتئین، ویتامین‌های گروه B، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم و روی را به بدنتان برسانید. در ادامه با خواص برنج قهوه‌ای بیشتر آشنا خواهید شد.

برند تقی پور برای اولین بار در ایران اقدام به وکیوم و ارسال برنج وکیوم شده به سراسر کشور کرده است.

مهم ترین ویژگی این بسته بندی جلوگیری از شپشک وکرم افتادن برنج و حفظ کیفیت، عطر و طعم برنج در طول سال است

توضیحات تکمیلی

وزن 10 کیلوگرم

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “برنج قهوه ای وکیوم-10 کیلوگرم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “برنج قهوه ای وکیوم-10 کیلوگرم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *