خواص برنج کته و معرفی چند مدل غذا با برنج کته- برنج تقی پور

خواص برنج کته و معرفی چند مدل غذا با برنج کته |در روش آبکش‌ کردن برنج بخشی از املاح، ویتامین‌ها، کربوهیدرات و فیبر موجود در آب برنج را از دست می دهد. در روشی دیگر که در آن برنج همه خواص خود را حفظ می کند، به صورت کته درست کردن است. اگر می خواهید در رابطه با خواص برنج بیشتر بدانید با ما همراه باشید.

ارزش غذایی و خواص برنج کته چیست؟

میزان تغییراتی که غذاهای کربوهیدراتی بر قند خون ایجاد می‌کنند به وسیله‌ی شاخصی بنام گلایسمی قابل اندازه گیری است.
برنج به دلیل داشتن نشاسته زیاد سرشار از کربوهیدرات است که هر ۱۰۰ گرم برنج سفید پخته شده ۱۳۰ کالری را ارائه می‌دهد و حاوی ۲.۴ گرم پروتئین، ۶۹٪ آب، ۰.۲ گرم چربی، ۲۸.۷ گرم کربوهیدرات کل می باشد. قبل از بررسی پختن برنج رشت با روش کته بهتر است انواع برنج ایرانی را بشناسیم:

• برنج کشت دوم

• برنج هاشمی

• برنج طارم

• برنج علی کاظمی

• برنج صدری گیلان

• برنج شیرودی شمال

خواص درمانی برنج رشت

پختن برنج رشت به صورت کته شامل خواص های درمانی است که می توانیم با تغییر روش پخت برنج و نوع برنج به این خواص برسیم. خواص درمانی برنج رشت عبارت است از:

۱. مناسب برای قلب

۲. ضد چاقی (با برنج رشت که کاملاً طبیعی است)

۳. بهبود متابولیسم

۴. ادرار آور و بهبود بخشیدن به هضم

۵. تسکین علائم سندروم روده تحریک پذیر

۶. تقویت غدد

۷. درمان تنگی نفس

۸. جلوگیری از کم خونی

۹. جلوگیری از پوکی استخوان

۱۰. مفید برای بارداری

۱۱. جلوگیری از آلزایمر

۱۲. تنظیم دمای بدن

۱۳. درمان میگرن

۱۴.  بهبود سفیدی مو

۱۵. منبع اصلی انرژی

۱۶. حاوی باکتری مفید

۱۷. پشتیبانی از عملکرد مغز

۱۸. کنترل تعادل مایعات بدن

۱۹. جلوگیری از یبوست مزمن

۲۰. تقویت هورمون های جنسی

۲۱. جلوگیری از فشار خون بالا

۲۲. کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی

۲۳. جلوگیری از بواسیر

۲۴. کاهش خطر نقص کلیوی

۲۵. کاهش خطر سرطان

۲۶. جلوگیری از آسیب بافت عضلانی

۲۷. تغذیه شکم

۲۸. تقویت پوست سالم

* توجه کنید برنج تقلبی هم وجود دارد، بخاطر همین هر نوع برنجی توصیه نمی‌شود. برنج رشت با کشت کاملاً طبیعی، خواص بیشتری نسبت به سایر برنج ها دارد. شما می توانید برای تهیه برنج رشت از فروشگاه برنج فرزاد نسبت به خرید برنج های طبیعی اقدام کنید.

همچنین بخوانید: مراحل برداشت برنج رشت

انواع غذاها با برنج کته

دمپختک

یک غذای ایرانی است که با برنج به صورت سنتی درست می شود و مواد اصلی این غذا برنج، باقالی و سیب زمینی می باشد.

زرشک پلو با مرغ

برنج، زرشک و زعفران جزو بهترین مزه های دنیا می باشد که شما می توانید با این سه ماده غذایی، زرشک پلو با مرغ درست کنید و به شما این اطمینان را می دهیم برای همیشه طعم و عطر این غذا زیر زبانتان خواهد ماند.

قرمه سبزی

خورشتی همراه با سبزی، گوشت، لوبیا و… می باشد که به عنوان یکی از غذا های اصیل ایرانی بشمار می رود و طرفداران بسیار زیادی دارد.

قیمه

قیمه خورشتی است که با گوشت، لپه، پیاز و… درست می شود و جزو خوشمزه ترین و محبوب ترین خورشت های ایرانی بشمار می رود. همچنین این خورشت در غذا های نذری از محبوبیت بسیار زیادی بین ایرانیان برخوردار است.

باقالی پلو با ماهیچه

یکی از غذاهای بسیار لذیذ و البته مجلسی که در بیشتر مهمانی ها و مناسبت های مجلل سرو می‌شود باقالی پلو با ماهیچه است. البته بسیاری از ایرانی ها باقالی پلو بتا مرغ را ترجیح می دهند ولی در اکثر هتل ها یا رستوران ها معمولا باقالی با ماهیچه درست می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *